VOORAANKONDIGING – WERKATELIER MOZAÏEK DOMMELVALLEI – VRIJDAG 8 NOVEMBER A.S.

Publicatiedatum: 26-09-2024

Graag nodigen wij initiatiefnemers van projecten op het gebied van water, natuur, landschap en klimaatbestendigheid in de gemeenten VUGHT en SINT-MICHIELSGESTEL van harte uit voor het Werkatelier Mozaïek Dommelvallei op vrijdag 8 november a.s.

Download de volledige uitnodiging HIER.

Heeft u een goed idee of een project in wording maar kunt u wat hulp of advies gebruiken? Meld u dan aan voor dit werkatelier door een mail te sturen naar info@hetgroenewoud.com U ontvangt dan meer informatie.

De afgelopen jaren hebben wij meerdere projecten kunnen realiseren binnen het uitvoeringsprogramma Mozaïek Dommelvallei. Vanuit het programma LEADER Het Groene Woud gaan we opnieuw werkateliers organiseren, zodat we mensen met goede ideeën en initiatieven kunnen helpen bij het concretiseren en tot uitvoering brengen van hun plannen. Mogelijk met ondersteuning van een LEADER-subsidie. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk gebleken om enthousiaste initiatiefnemers aan overheden, subsidieregelingen en experts te koppelen. Door samen op te trekken kan steun worden verkregen in de vorm van middelen, draagvlak en kennis.

Wij zien opnieuw kansen voor projecten die invulling geven aan het planningsmodel van MozaïekBrabant. Daarbij richten we ons op de thema’s water, natuur, landschap en klimaatbestendigheid. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we tot concrete en haalbare projecten komen. We vragen u daarom uw initiatief bij ons in te dienen en eveneens om tijdens de bijeenkomst op 8 november deel te nemen aan gesprekstafels. Dan zullen vakspecialisten samen met u en andere deelnemers aan de slag gaan om projecten te versterken. Wij zullen de beschikbare kennis van alle specialisten afstemmen op de aard van de vooraf ingebrachte initiatieven. Dit werkatelier kan voor u als initiatiefnemer van grote waarde zijn!

Kent u andere belangstellenden die met dit werkatelier geholpen kunnen worden? Stuur deze uitnodiging dan vooral naar hen door!

Bestuur Stichting Landschap Het Groene Woud

Even voorstellen…. Roel Jansen is coördinator LEADER Het Groene Woud
“Vecht bevlogen en wees trots!” - Jeroen Naaijkens blikt terug op dertien jaar handen uit de mouwen voor Het Groene Woud
Het nieuwe Natuurfonds Brabant van Brabants Landschap geeft de natuur een toekomst
Nieuwsbrief 43 ARK Rewilding Nederland: 'Brabants Goud', over de Geelders, het Dommeldal en de Beerze
Vriendendag Het Groene Woud 2024 - Fotoimpressie
Ollandse beuk vertegenwoordigt Brabant in ‘Boom van het jaar-verkiezing 2024’
Ger van den Oetelaar ontvangt Brabant Bokaal van Cultuurfonds Noord-Brabant
Groene Handdruk voor Harrie Maas van Monumentenhuis Brabant
Word Vriend, win een boek! Winnaars januari - juni 2024
... in Het Groene Woud